Cabinetul de avocatura "Corina Popescu" : relatia cu clientul

Atat avocatul titular cat si avocatii colaboratori ai cabinetului nostru de avocatura construiesc si mentin cu fiecare client o relatie bazata pe loialitate si buna-credinta, care ne ajuta in rezolvarea oricarei situatii, conform cerintelor si in interesul clientului.

Fiecare client beneficiaza de cercetarea detaliata si profunda a proiectului sau dosarului incredintat casei noastre de avocatura. Fiecare dosar este analizat, in functie de complexitatea sa, de o echipa formata din avocatul titular si unul sau mai multi avocati colaboratori, care conlucreaza sub toate aspectele pentru o rezolvare favorabila si eficienta.

Avocatul titular sau avocatul colaborator desemnat sa mentina relatia cu clientul va proceda la informarea periodica, la cererea rezonabila a clientului, asupra desfasurarii activitatii avocatiale, stadiului proiectului sau dosarului si procedurilor de consultanta si asistenta juridica viitoare.

 

Consultanta si asistenta juridica : clauza de confidentialitate

Avocatul titular si avocatii colaboratori sunt tinuti de obligatia pastrarii secretului profesional, potrivit legii, statutului profesiei de avocat si codului deontologic.

Avocatul titular si avocatii colaboratori au obligatia de confidentialitate privind orice informatii cunoscute in timpul exercitarii profesiei de avocat fata de orice persoane fizice sau juridice, romane sau straine, si fata de orice autoritati sau institutii publice romane, europene sau straine, cu exceptiile prevazute expres si limitativ de lege.

Obligatia de confidentialitate este nelimitata in timp si se refera in special, dar nu exclusiv la activitatea clientului, la obiectul contractului de asistenta juridica si la orice alte informatii de orice natura si sub orice format privind clientul.Consiliere si asistenta juridica : rezerva

Toate informatiile cuprinse in site-ul Cabinetului de avocat "Corina Popescu" sunt prezentate exclusiv cu titlu informativ si nu trebuie considerate ca fiind consiliere juridica ori ca avand natura contractuala. Nicio informatie nu poate fi interpretata ca reprezentand o obligatie asumata de casa noastra de avocatura in sensul desfasurarii vreunei activitati avocatiale pentru vizitatorii site-ului ori in sensul stabilirii anumitor conditii pentru desfasurarea unei anumite activitati avocatiale.