Consultanta juridica si redactare de contracte comerciale

Considerand ca orice contract este diferit de altul, chiar daca poarta aceeasi denumire si au obiecte similare, specialistii nostri in consultanta comerciala si redactare de contracte comerciale abordeaza fiecare dosar cu maxima seriozitate, implicare si atentie la detalii.

 

Redactare si negociere contracte comerciale

Clauzele contractuale, care reflecta vointa partilor, trebuie sa faca diferenta in activitatea de redactare de contracte comerciale. Pentru aceste motive, nu credem ca exista "contracte model", de vreme ce nu exista parti care sa se gaseasca in situatii identice.

Dimpotriva, redactarea contractelor comerciale conform unui model prestabilit conduce intotdeauna la situatii conflictuale si chiar litigioase, cauzate de cele mai multe ori de redactarea neadecvata si neadaptata a clauzelor contractului.Redactare contracte comerciale in conformitate cu cerintele clientului

Contractele comerciale redactate de catre avocatii cabinetului nostru de avocatura pornesc de la cerintele clientului si au la baza cunostintele noastre juridice si experienta noastra (atat necontencioasa cat si litigioasa) acumulata timp de aproape un deceniu.

Ajungem astfel, la redactarea unor contracte comerciale ale carora forme finale, propuse spre semnatura partilor adverse, asigura solutii pentru orice situatii.