Consultanta si asistenta juridica in dreptul afacerilor

Cabinetul de avocatura "Corina Popescu" ofera servicii legale in domenii precum drept comercial, contracte si obligatii comerciale, drept societar, investitii straine, recuperari creante, insolventa, drept fiscal...

 

Avocat litigii comerciale : recuperari creante

Recuperarea creantelor constituie in prezent un concept devenit comun, prin multitudinea de creante exigibile neachitate, situatii care genereaza litigii numeroase avand ca obiect realizarea creantelor.

Totusi, atingerea scopului final, respectiv insasi recuperarea creantelor, nu este intotdeauna facila, deoarece presupune mai mult decat simpla formulare a unei cereri de chemare in judecata, fie pe calea dreptului comun, fie pe calea somatiei de plata.Recuperari creante : actiuni si solutii legale

Dreptul roman, desi in unele privinte este desuet, prevede totusi metode de persuasiune pentru debitorii care nu inteleg sa-si execute obligatiile de plata.

Aceste actiuni, daca sunt promovate la momentul oportun, ar putea conduce la recuperarile creantelor intr-un interval neasteptat de scurt.