Avocat litigii imobiliare, litigii comerciale, litigii intre actionari / asociati

Cabinetul de avocatura "Corina Popescu" dispune de o echipa de avocati specializati in litigii imobiliarelitigii comerciale si litigii intre actionari / asociati care ofera consiliere si reprezentare juridica pentru solutionarea litigiilor.

Litigiile intre actionari / asociati sunt generate de multe ori de modul in care se prezinta sau este condusa afacerea, care nu este mereu in concordanta cu asteptarile clientului avute la momentul efectuarii investitiei.

 

Gestionarea si solutionarea litigiilor intre actionari / asociati

Eliminarea unei probleme mai mult sau mai putin importante din relatiile intre actionari / asociati este un obiectiv nu intotdeauna usor de realizat, insa in cazul unui succes poate avea consecinte dintre cele mai favorabile pentru actionarii / asociatii insisi.

Dincolo de faptul ca solutionarea amiabila a acestor litigii este dezirabila, pentru a nu se ajunge la impiedicarea functionarii societatii si chiar la dizolvarea acesteia, totusi uneori litigiile bine gestionate si corect solutionate au menirea sa clarifice anumite aspecte si sa permita si chiar sa influenteze pozitiv evolutia societatii.